Basit Çilek Soslu Pasta Hazırlanışı:
Muhallebiniz hazırlayın. Piştikten sonra isterseniz içine toz kremşantiyi katarak çırpın. Kremşanti çok güzel bir lezzet katıyor. Krem şanti katmayacaksanız da en az 5 dakika çırpın.
Muhallebiniz hazırlayın. Piştikten sonra isterseniz içine toz kremşantiyi katarak çırpın. Kremşanti çok güzel bir lezzet katıyor. Krem şanti katmayacaksanız da en az 5 dakika çırpın.
Kekleri masanın üstüne koyun. Kekin ortasını önce bardak koyarak sonra nescafe fincanın tabak kısmı ile sonra da pasta tabağı ile bıçağınız ucuyla keserek 3 adet yuvarlak yapın. Sonra daireleri nazikçe birbirinden ayırıp ters renklerin içine geçirin.
Sonra onları aralarına muhallebisini sürerek üst üste dizin. Üstünü ve kenarlarını da muhallabi ile kaplayın. Dolaba koyun soğusun.1 fincan pudra şekerini 1 kase ayıklanmış yıkanmış çilekle robottan geçirin. Dilimlediğiniz patların üstüne dökerek serviz yapın.
Malzemeler:
2 katlı 1 adet sade 1 adet kakaolu pasta taban ( hazır pasta keki)
muhallebisi için 1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yumurta
vanilya
1 paket toz krem şanti
1 fincan pudra şekeri ve 1 kase çilek
2 katlı 1 adet sade 1 adet kakaolu pasta taban ( hazır pasta keki)
muhallebisi için 1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yumurta
vanilya
1 paket toz krem şanti
1 fincan pudra şekeri ve 1 kase çilek
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder